Wij staan achter onze producten. We zijn ervan overtuigd dat wij alleen betrouwbare plankdragers, wandplanken en toebehoren verkopen. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de producten die je van ons hebt ontvangen, dan kun je rekenen op een uitstekende service en klachtenafhandeling

Garantie op onze plankdragers en wandplanken

  • Je krijgt standaard tenminste 2 jaar garantie op alle artikelen die je bij ons koopt.
  • Je krijgt snel een beoordeling van je garantieaanvraag
  • Indien je klacht gegrond wordt bevonden krijg je zeer snel een nieuw artikel geleverd.
  • Wij betalen je verzendkosten netjes terug zodat je geen extra kosten hoeft te maken.

Wij zijn de specialist op het gebied van plankdragers en wandplanken

Wij leveren aan particulieren, maar ook aan bedrijven zoals woonwinkels, horecagelegenheden en detailhandel. Onze positie in de markt is niet komen aanwaaien. Sinds 2008 werkt ons team hard aan ons uitgebreide en kwalitatieve productassortiment. Deze wordt dagelijks uitgebreid met nieuwe plankdragers die voldoen aan de laatste trends op het gebied van wonen en interieurstyling.

Naast onze focus op het productassortiment, heeft onze servicegerichte instelling ons groot gemaakt. Je kunt erop rekenen dat wij er alles aan doen om onze goede naam eer aan te doen. Oftewel: we zorgen graag dat jij helemaal tevreden bent met je bestelling bij ons.

Groothandel

Omdat wij slim en groot inkopen kunnen we leveren tegen groothandelsprijzen. Hiervan profiteren onze particuliere klanten, maar ook zakelijke klanten kopen hun plankdragers en wandplanken tegen zeer scherpe prijzen in. Wist je trouwens dat je ook voor al je maatwerk bij ons aan het juiste adres bent? Neem hiervoor contact met ons op. Vaak al geleverd binnen 2 tot 3 weken

Product niet gevonden? Dan gaan we voor je zoeken!

Wij werken dagelijks aan de uitbreiding en optimalisatie van ons productassortiment. We hebben alle soorten en maten plankdragers en wandplanken op voorraad. Toch kan het gebeuren dat je iets zoekt wat wij niet direct kunnen leveren. Neem in zo'n geval dan gerust contact met ons op. We gaan graag voor je op zoek naar dat ene, perfecte product!